Cus-cus cu sofran, curry si piept de pui

de vero_closca in Paste, 28 Iun 2010 | 11983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g cus-cus
  • 3 linguri ulei de masline
  • cateva fire de sofran
  • 1 lingurita curry
  • 750 ml supa de pui sau legume
  • 1 piept de pui
  • o mana de frunze de spanac
  • 4 rosii
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu sofran, curry si piept de pui:

Pieptul de pui si spanacul se spala si se usuca cu un servet. Pieptul de pui se taie in 4 si se pune la calit in 1 lingura ulei de masline. Cand este rumenit pe toate partile se adauga frunzele intregi de spanac,rosiile taiate felii,sare si piper si se lasa sa se patrunda bine.

Intr-o alta craticioara se incalzeste restul de ulei,se adauga cus-cus-ul si se caleste putin apoi se stinge cu supa de pui. Cand incepe sa fiarba de adauga sofranul, curry-ul, sare si piper dupa gust si se mai tine pe foc cam 5-7 minute. Se acopera cu un capac si se lasa 15 minute sa se umfle.

Se serveste cus-cus-ul cu pui si sos de legume.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu sofran, curry si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de pasare