Cus-cus cu sofran, curry si piept de pui

de vero_closca in Paste, 28 Iun 2010 | 11143 vizualizari

COMENTARII (10)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.06.2010, 14:10

lia maria 1

28.06.2010, 14:13

yami,yami imi place cus-cus-ul pun furculitele si gust

vero_closca 1

28.06.2010, 15:12

va multumesc!

Adinacarla 1

28.06.2010, 15:20

si eu ma inscriu la o portie...

ana 1

28.06.2010, 15:39

imi place combinatia

vero_closca 1

28.06.2010, 16:55

si mie imi place mult! abia am descoperit cus-cus-ul dar imi place mult!

Miha 1

28.06.2010, 17:31

Si noua ne place cus-cus-ul.

mihaelar63 1

29.06.2010, 23:27

,, lesinez'' , ce bunatate ai preparat

vero_closca 1

30.06.2010, 16:18

multumesc,mihaela!

Laly 1

01.07.2010, 16:27

Nu am mancat niciodata.Cred ca este tare bun.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu pui si ciuperci