Curcan la rotisor

de Dana Cristea - pusikmea in Curcan, 20 Ian 2011 | 6555 vizualizari

 

a aparut curcanul fugit:))

 

INGREDIENTE

  • o aripa de curcan
  • sare
  • piper
  • boia iute/dulce
  • cimbru
  • nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan la rotisor:

Spala si curatam aripa, dupa care o punemla fiert in apa cu sare.

Cand este aproape fiarta o scoatem, o condimentam si o bagam la rotisor, in care punem putina supa si bagam rotisorul la cuptor pentru 30 de minute.

Se poate baga la rotisor si fara se se fiarba, insa trebuie tinut cel putin 1-2 ore.

Nu aruncam supa in care a fiert, ci facem o supita de curcan fugit cu galusti

Servim alaturi de ce garnitura dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan la rotisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

21.01.2011, 09:24

Ce frumos e rumenit!

Dana Cristea - pusikmea 1

21.01.2011, 09:53

multumesc tutror, sunteti tari fetelor

RuxyRux 1

23.01.2011, 22:19

May ce curcanel...jos palaria

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de curcan