:)))daca puiul fuge, curcanul de ce ar sta pe loc:))))
Spalam si curatam aripa de curcan, dupa care o punem la fiert.
Spumam de cate ori este nevoie.
Dupa ce a fiert carnea ( aproximativ o ora, pt ca fierbe mai greu) o scoatem si punem legumele taiate cubulete.
Cand sunt aproape gata legumele pregatim compozitia pentru galuste.
Batem oul cu un praf de sare, adaugam grisul si mestecam bine, nu trebuie sa curga din lingura, dar nici nu trebuie sa fie prea groasa compozitia.
Dam focul incet la aragaz si cu o lingura luam din compozitie si punem usor in supa, udam de fiecare data lingura pentru a nu se lipii, dupa ce am terminat de pus toate galustile turnam o cana de apa rece rece peste si acoperim imediat, repetam aceasta faza de cateva ori pana sunt fierte galustile.
La sfarsit potrivim dupa gust cu sare si asezonam cu patrunjel tocat fin.