Cuib (melc) cu scortisoara

de housy in Dulciuri, 13 Dec 2010 | 5963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat frantuzesc pentru foietaj
  • 10 linguri zahar
  • 3-4 linguri scortisoara
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib (melc) cu scortisoara:

 

  • - foietajul se lasa la temperatura camerei
  • - intr-un bol se amesteca zaharul, cu scortisoara si zaharul vanilat
  • - aluatul se desface in foaie
  • - pe toata suprafata se presara zaharul aromatizat
  • - aluatul se face sul subtire
  • - se taie cu un cutit bine ascutit felii pe lungime
  • - intr-o tava pe care s-a pus hartie de copt se aseaza pe rand feliile de aluat date inainte prin zahar cu scortisoara, pe toate partile
  • - se da la cuptorul incins pentru aprox 30 min

                                          De preferat se servesc reci!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib (melc) cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

lilik 1

14.12.2010, 12:08

ce bine arata pana aici se simte mirosul

housy 1

14.12.2010, 13:04

sa imprastiem mirosul de scortisoara in toata tara, si peste hotare chiar..!!!! sa se simta ca vin sarbatorile!!

tanyapatap 1

14.12.2010, 18:36

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu iaurt si ciocolata