Crutoane (pentru supe sau salate)

de dentistutza in Piine, 21 Oct 2011 | 25613 vizualizari

 

Iata cum se poate recicla o paine mai veche.

 

INGREDIENTE

  • 1 paine ( eu am folosit intermediara)
  • 1 cescuta cafea cu ulei de masline (cam 120-130 ml)
  • sare, oregano/busuioc/rozmarin uscate, dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crutoane (pentru supe sau salate):

Painea se taie cubulete si se pune in tava. Uleiul se amesteca cu sarea si ierburile aromatice, se toarna peste cuburile de paine si se amesteca usor cu o paleta ca sa se imbibe in toate crutoanele. Se da la cuptor, la foc  bland, se amesteca cu paleta odata la cateva minute si se lasa pana capata o nuanta bruna-aurie. Trebuie sa devina crocante!!   Se lasa la racit si se pastreaza in recipient de sticla inchis bine, timp de cateva zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crutoane (pentru supe sau salate)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crutoane picante sau Kubeti