Pâinici cu brânză

de Panacris in Piine, 30 Mai 2015 | 4858 vizualizari

 

O nouă provocare, să folosesc îndulcitor SugarGreen în loc de zahăr ;) Super fain că nu trebuiesc modificate cantitățile;) De data asta l-am folosit la rețeta de bază în CasaZmeilor, aluatul dospit, pentru pâine, pizza, gogoși, langoși sau ce vreți voi;) Super fain;)

 

INGREDIENTE

  • Faină albă de grâu 500 g.,
  • ulei de măsline 3 linguri,
  • apă cca. 350 ml,
  • sare iodată 1 lingură,
  • îndulcitor Green Sugar 3 pliculețe,
  • drojdie uscată Dr Oetker 1 plic,
  • telemea veche de oaie 250 g,
  • Pentru toping: ouă de prepeliță 3 bucăți,
  • cașcaval ras cca 100 g,
  • mix de semințe cca. 50 g.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pâinici cu brânză:

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul, uleiul și drojidia (Atenție! Păstrați această ordine dacă vreti să crească aluatul!!!)

Se programeaza aparatul pentru frământat și dospit, care dureaza 90 de minute.  Când s-a terminat programul, se scoate aluatul, se întinde, se taie  pătrățele. Se pune pe fiecare pătrațea câte o bucată de telemea. Se închid pătrațelele ca și un "cadou", se pun în tava și se ung cu ouăle de prepeliță bătute spumă. Se presară cașacavl ras și mix de semințe. Pâinicile se dau la copt în cuptorul preîncins cca. 20 minute la 200 grade. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pâinici cu brânză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

16.06.2015, 11:13

Ce frumoase sunt . Ce consistenta au la coaja ? Crocanta ? [ raspunde-mi pe perete ca gasesc mai repede Sau pune link-ul la reteta pe peretele meu

reisnaor_2006 1

16.06.2015, 11:57

-Licurici- 1

16.06.2015, 12:01

ce frumos arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Soft French Bread Rolls