Croissant cu branza

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2011 | 8226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foietaj
  • 100g branza telemea
  • 1 lingura smantana
  • cascaval ras
  • 1 ou
  • patrunjel
  • marar.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croissant cu branza:

Intindem foaia de foietaj si o taiem in mai multe bucati, sub forma de triunghi.

Spalam verdeata si o tocam marunt apoi facem un amestec din telemea, cascaval, smantana, marar si patrunjel iar cu acest amestec ungem fiecare triunghi de foietaj.

Separam galbenusul de albus. Batem un pic albusul apoi cu o pensula ungem marginile fiecarei parti de foietaj astfel incat sa nu se desprinda deloc la copt. Rulam croissantele si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Apasam un pic cu palma pe fiecare ca sa se prinda mai bine, apoi le ungem cu galbenus.

Le coacem la foc moderat pana sunt rumenite frumos. Se pot umple cu ce umplutura doriti (Nutella, gem etc.).

Daca ti-a placut reteta noastra "Croissant cu branza" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco