Chiftelute cu porumb

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2011 | 4341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr de porumb fiert
  • 5 oua
  • o legatura de ceapa verde
  • o ceasca de lapte
  • 30 gr de unt topit
  • faina
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • arpagic verde
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu porumb:

Se curata si se spala ceapa si se taie marunt. Se bat oualele cu untul si laptele, apoi se pun ceapa si porumbul. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se adauga patrunjelul, usturoiul pisat si arpagicul si la final faina. Se amesteca pana devine o coca nici moale nici tare si se ia cu o lingura, apoi se pun in cratita la prajit pana se rumenesc. Se poate adauga si marar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de carne tocata cu sunca, cascaval si legume