Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
by Laura Adamache
Calim ceapa tocata impreuna cu costita afumata taiata bucatele si boiaua iute in 1 lingura ulei de masline; punem intr-un castron mai mare toate ingredinetele (cu exceptia galbenusului de ou si a laptelui) si framantam putin apoi lasam la dospit 1 ora; intre timp decupam hartia de copt dupa forma tavii si o punem pe masa; dupa ce a dospit aluatul il intindem direct pe aceasta hartie ; se intinde foarte usor apoi il punem in tava si il taiem patratele mici; lasam iarasi la crescut in tava cam 30 minute apoi ungem cu galbenusul de ou si laptele pe deasupra si presaram cimbru sau rozmarin; dam la foc; trebuie sa iasa crocante si picante .
Sunt delicioase.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola