Cremwusti de casa

de mamidesaramaria in Mezel de casa, 22 Apr 2011 | 9664 vizualizari

 

numai buni pentru puiul meu micut

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne pui
  • 400 g carne vita (peste)
  • sare (dupa gust)
  • nucsoara (5g)
  • cimbru (5 g)
  • boia dulce (5 g)
  • apa rece (300 ml)
  • cuburi gheata (8)
  • mate de oaie
  • otet

     

Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremwusti de casa:

In primul rand spalam cu apa calduta matele,apoi le lasam putin in apa cu otet,dupa care le frecam cu sare.Le clatim cu apa.

Tocam carnea de pui,carnea de vita.Amestecam carnea tocata cu condimentele si cu apa.Pregatim masina de tocat (pistolul de biscuiti in cazul meu)...umplem cu pasta formata..si umplem matele...le lasam la uscat..apoi le punem la aburi pt 15 minute,dupa care le bagam la congelator. Pot fi serviti fierte sau prajiti.

Deliciosi si sanatosi pentru bebe si pentru intreaga familie (ceva savuros pentru sarbatori,pentru musafiri)

Pofta mare!

TIPS-URI

1

Se poate mixa orice carne doriti

2

se pot adauga condimentele care va plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremwusti de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crenvursti in sos de rosii cu legume