Cremwusti de casa

de mamidesaramaria in Mezel de casa, 22 Apr 2011 | 10129 vizualizari

 

numai buni pentru puiul meu micut

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne pui
  • 400 g carne vita (peste)
  • sare (dupa gust)
  • nucsoara (5g)
  • cimbru (5 g)
  • boia dulce (5 g)
  • apa rece (300 ml)
  • cuburi gheata (8)
  • mate de oaie
  • otet

     

Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremwusti de casa:

In primul rand spalam cu apa calduta matele,apoi le lasam putin in apa cu otet,dupa care le frecam cu sare.Le clatim cu apa.

Tocam carnea de pui,carnea de vita.Amestecam carnea tocata cu condimentele si cu apa.Pregatim masina de tocat (pistolul de biscuiti in cazul meu)...umplem cu pasta formata..si umplem matele...le lasam la uscat..apoi le punem la aburi pt 15 minute,dupa care le bagam la congelator. Pot fi serviti fierte sau prajiti.

Deliciosi si sanatosi pentru bebe si pentru intreaga familie (ceva savuros pentru sarbatori,pentru musafiri)

Pofta mare!

TIPS-URI

1

Se poate mixa orice carne doriti

2

se pot adauga condimentele care va plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremwusti de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crenvursti in sos de rosii cu legume