Crema de zahar ars la cupa

de iry-gabriela in Dulciuri, 15 Apr 2012 | 5103 vizualizari

 

.....am decis sa ii spun asa pentru ca din nerabdare de a manca nu am astept sa se raceasca integral si nu am putut sa o tai foarte bine dar am reusit sa o asez in cupe chear daca nu arata estetic dar gustul intrece aspectul.....

 

INGREDIENTE

  • 8 oua,
  • 1 litru de lapte,
  • un pahar de zahar(de 150 g) pentru caramelizat+3linguri de zahar.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars la cupa:

se ia un vas cu peretii inalti si se adauga 150 zahar care se caramalizeaza dupa care se intinde pe tot interiorul vasului.    

ouale se bat cu zaharul,apoi se adauga laptele si se adauga  peste zaharul caramelizat si se da la cuptor cam 30 de minute.    

am  pus cu aproximatie pentru ca sincer s-a oprit curentul si am facut crema la lumina lumanarii si am lasat la cuptor pana am simtit ca miroase super frumos .    

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars la cupa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu)