Un alt desert delicios, numa' bun pentru copii, pregatit in aparatul Crock Pot Multicooker express cu gatire sub presiune Practic este o crema groasa, fina, aromata, facuta dintr-un minimum de ingrediente.
Recomand forme de ramekin, speciale pentru creme brulee!
Eu nu am avut. Am pus intr-un vas mai mare. Acest lucru a schimbat timpul de preparare, asa ca eu va voi scrie reteta corect, pentru forme mici, individuale.
Amestecati galbenusurile cu zaharul si aromele, pana la diluarea zaharului. Treptat, adaugati frisca.
Amestecati usor cu un tel. Nu bateti, doar omogenizati.
Pregatiti aparatul Crock Pot Multicooker express cu gatire sub presiune
Turnati 250 ml apa, apoi puneti gratarul de inox.
Distribuiti compozitia de creme brulee in cantitati egale, in forme de ramekin.
Imbracati formele in folie de aluminiu si le asezati pe gratar. Puteti sa le puneti si suprapuse.
Montati capacul aparatului si inchideti supapa.
Setati timpul, Manual, presiune inalta, 10 minute. Porniti aparatul.
In momentul in care timpul a expirat lasati inca 10 minuute "la odihna", apoi deschideti supapa si lasati sa se elibereze aburul.
Lasati formele in vas, pana cand s-au racit complet, apoi le transferati la frigider pentru minim 4 ore.
Le scoateti, presarati zahar tos deasupra si, cu ajutorul unui arzator de bucatarie, il caramelizati.
Lasati inca 5 minute la rece, apoi serviti.