Crema de zahar ars

de ryta in Dulciuri, 24 Aug 2014 | 3995 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 250 g zahar + 5 ling ptr ars
  • 7 oua
  • Esenta de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Se fierbe laptele si se lasa sa se racoreasca.

Se ard cele 5 ling de zahar intr-un vas si se ung peretii vasului cu zaharul ars si se lasa 10-15 min sa se racoreasca.

Se bat cele 7 oua cu zaharul si esenta de vanilie dupa care se adauga laptele si se amesteca.

Se toarna compozitia in vasul in care s-a ars zaharul si se da la cuptorul cca 45 min (la foc mic)

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars/crème brûlée