Crema de caise cu branza de vaci si merisoare

de Bucataras Medi in Dulciuri, 25 Aug 2012 | 3677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10-12 caise bine coapte
  • o mana de merisoare
  • 2 linguri rase cu miere
  • 150 g branza de vaci
  • 100 g smantana degresata
  • sos de caramel(sau orice alt sos care va place-eu am avut acest sos de la Dr.Oetker,dar se poate prepara si in casa si sunt convinsa ca este mult mai delicios)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de caise cu branza de vaci si merisoare:

Caisele se spala , se scot samburii si api se taie cubulete.

Se paseaza caisele si se obtine un piure care se amesteca cu branza de vaci in care am adagat mierea.Mixam bine pentru o buna omogenizare.

Se adauga apoi smantana si merisoarele si se amesteca bine cu lingura.

Turnam in cupe (pana la jumatatea acestora ) crema apoi turnam un rand de sos caramel si apoi  acoperim cu restul de crema.La final mai punem putin sos caramel deasupra si ornam cu merisoare.Dam la rece  pentru circa 2 ore.

Garantez ca este delicioasa !Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de caise cu branza de vaci si merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza de vaci si afine