Pentru ca este o crema gustoasa ce mi-a placut mult in combinatia cu fagurii...am zis sa fac si asa simpla, ca pe o budinca. :)
Pentru aceasta Crema de cacao - Reteta usoara ideala pentru prajituri si torturi, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: lapte, zahar, amidon, cacao.
Cum se prepara Crema de cacao - Reteta usoara ideala pentru prajituri si torturi
Am pus intr-un vas amidonul, zaharul, cacaua si am amestecat bine.
Apoi am turnat laptele putin cate putin amestecand cu un tel pentru a nu se face cocolase.
Adaugam si esenta de rom.
Punem la foc mic si lasam pana se ingroasa ( amestecand cu un tel pentru a nu se lipi).
Dupa ce am luat-o de pe foc turnam in vase de ceramica ( sau castronele, pahare) si o putem servi simpla sau amestecata cu nuca de cocos, miez de nuca, ornata cu frisca si fructe etc.
Incearca si reteta simpla si rapida de Crema de ciocolata pentru torturi si prajituri pe care o poti folosi pentru un delicios Tort cu crema de ciocolata.
Iti recomandam sa incerci si reteta de Crema mousseline, ideala pentru prajituri.