Crema de branza picanta

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 8411 vizualizari

 

Se poate face cu orice fel de branza, reteta originala (pe ungureste liptoi turo) este cu branza de burduf si cas de oaie

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza dulce de vaca
  • 250 g branza telemea
  • 2 Cepe rosii
  • 2 Linguri smantana
  • 100 g Unt
  • 1 Lingurita boia dulce
  • 1 Lingurita boia iute
  • 1 Lingurita chimen macinat
  • 1/2 lingurita piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza picanta:

Ceapa se curata si se toaca in robot.

Peste ceapa se pun toaate celalalte ingrediente si se mixeaza pana devine o pasta cremoasa.

Dupa ce este gata se tine cel putin 1 ora in frigider. Eu nu am avut rabdare si a fost cam moale.

Se poate servi pe paine prajita cu rosii.

Se pot umple rosii si ardei si servi asa sau taiate rondele

Se pot face suluri cu bacon si sunca cu branza la mijloc

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza picanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin de conopida