Oua cu rosii

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2011 | 5119 vizualizari

 

Aceasta reteta,mi-aduce aminte de copilarie si nu numai,atunci cand nu era mancarea pe placul meu,fara comentarii,mergeam direct la cuibarul gainilor,treceam prin gradina si peste 30min totul era in farfurie;ce vremuri,ce timpuri(nu am spus in latina,sa nu spuneti ca ma dau mare,ca nu sunt),dar cred ca a-ti inceput sa va obisnuiti cu mine cand mai strecor cate o glumita.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 oua
  • 4rosii
  • 2catei de usturoi
  • 2linguri ulei
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu rosii:

Rosiile tocate marunt,le pun sa se caleasca,dupa ce u devenit ca o pasta,adaug ouale batute cu sare,piper si usturoiul pisat;amestec pentru ca nu trebuie sa fie omleta si se serveste simpla sau cu acreala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta taraneasca