Noua ne place foarte mult branza mascarpone,probam tot felul de retete de desert,pana acum toate au fost foarte delicioase.Crema prezentata astazi o repetam ca se merita:D
Se curata capsunii, se taie codita si se taie in sferturi. Doi,trei se pun la o parte pentru decor.
Restul de capsuni se mixeaza cu Blenderul pana se obtine un sos cremos in care se adauga 50 gr. zahar si un zahar vanilat.
Galbenusurile proaspete se mixeaza foarte bine cu 150 gr. zahar pana se formeaza o crema de culoare galben deschis.Se adauga mascarponele ,se mixeaza in continuare.
Separat se mixeaza frisca lichida cu 2 linguri de zahar.
Cand este gata se amesteca cu crema de mascarpone.
Sosul de capsuni se poate incorpora in crema sau se orneaza deasupra.
Se decoreaza cu capsuni si biscuiti Amarettini.
Se lasa la rece cel putin trei ore.
1
cel putin 3 ore la rece
2
aroma de vanilie
3
Amarettini se pot zdrobi sau intregi