Creier pane

de Denissa in Porc, 14 Sep 2012 | 4715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • creier de porc
  • sare
  • otet
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Creierul de porc se spala si se curata de eventualele bucatele de os ramase.

Se pune la fiert in apa cu putin otet (sa se dizolve sangele ramas) si sare.

Dupa ce s-a fiert, circa 5 minute, se scoate si sa lasa sa se racoreasca. Apoi se da prin faina, oua si pesmet (in ordinea asta) si se prajesc in ulei incins.

Se scot pe o bucata de prosop de hartie sa se absoarba excesul de ulei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]