Fasole scazuta cu carnati

de Alina26 in Porc, 25 Noi 2013 | 4027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 500 g carnati proaspeti
  • 5 fire patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu carnati:

1.Am pus fasolea la  fiert in apa rece.Am lasat la fiert circa 2 ore.

2.Am tiat carnati rondele si i-am prajit in putin ulei.Am tocat ceapa si ardeiul si l-am pus peste carnati.Am lasat circa 10 minute in care am adaugat si un polonic din zeama de la fasolea fiarta,ca sa se inmoaie mai repede.

3.Am pus fasolea fiearta peste carnati,am potrivit de sare si piper si am mestecat.Am mai lasat 5 minute pe foc.Am pus patrunjelul tocat marunt si am stins focul.

Serviti cu castraveti murati,gogonele sau varza murata.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu ciolan afumat reteta traditionala romaneasca