Crap cu sos quark picant

de mihaelar63 in Crap / Caras, 16 Mai 2012 | 5001 vizualizari

 

Crema quark este un sortiment de branza proaspata .Am ales sa o folosesc la un sos racoros dar picant ce sa insoteasca rondele de crap la cuptor . Factorul decisiv al alegerii acestei creme a fost curiozitatea[ nu am folosit niciodata asa ceva ] dar si continutul redus in grasimi :0.2%.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rondele crap
  • 100 ml ulei masline
  • 1 lamaie -zeama
  • sare
  • 1 lingurita boia ardei dulce

Pt sos :

  • 1 cutie crema quark
  • 1 lingura mustar frantuzesc Smak
  • 1 lingura mustar frantuzesc Kamis [ acesta e doar bobite]
  • 1 lingura sos soia
  • 1 lingurita usturoi tocat
  • 1 lingurita piper rosu
  • ardei rosu si praz pt . decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu sos quark picant:

  1. Rondelele de crap spalate se amesteca intr-un bol mare cu zeama de lamaie , uleiul de masline  sare si boiaua rosie .
  2. Asezati pestele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptor 30 min .[ este gata cand incepe sa se rumeneasca ]
  3. Intre timp amestecati ingredientele pentru sos .
  4. Serviti crapul cald insotit de sosul picant si decorat cu legume proaspete .
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu sos quark picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Alinutza80 1

16.05.2012, 19:35

wow ce bunatate aici

elucubratiiculinare 1

16.05.2012, 20:20

imi place orice peste, dar sosul tau imi lasa gura........

mirela0911 1

16.05.2012, 21:37

Ce deliciu ai facut Mihaela!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rondele de crap pe pat de orez salbatic