Crap aromatizat, la cuptor

de _Alina_ in Crap / Caras, 22 Mai 2013 | 7637 vizualizari

 

Pe cat de bun pe atat de simplu de preparat si usor de digerat! ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 crap de 1.9 kg
  • 2 lgt sare mare
  • 3 lgt verdeturi de Provence uscate
  • 1 lgt ghimbir pudra
  • 1 lgt oregano uscat
  • 2-3 fire de menta proaspata
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 2 buc anason stelat (optional)
  • cateva felii de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap aromatizat, la cuptor:

1. Preincalzim cuptorul la 200°C.

2. Curatam pestele de solzi, il evisceram si ii taiem capul.

3. Spalam pestele, il frecam cu sare si il lasam 10 minute asa.

4. Amestecam condimetele, apoi crestam pestele din loc in loc si il ungem cu amestecul respectiv, totoadata il stropim cu zeama de lamaie. Il punem apoi intr-o folie de aluminiu pe care o sigilam si o introducem in cuptor pentru 30 min.  

Servim cu mujdei si mamaliguta calda. ;)

S-aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap aromatizat, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap pe varza