Covridog

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2014 | 4146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350g faina
  • 20g drojdie
  • un praf de sare
  • apa
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • 10 crenvusti de porc, pui etc;
  • un galbenus de ou
  • sare grunjoasa pentru presarat deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covridog:

Aluatul: punem o cescuta de apa calduta in bolul unde framantam si punem drojdia, lasam fara sa amestestecam 5-6 minute, pe urma punem sare, uleiul de masline si faina treptat. Framantam bine pana nu se mai lipeste de maini. (Daca mai trebuie apa mai puteti adauga). Lasam la crescut. Crenvustii i-am fiert putin, i-am sters cu un servet de bucatarie si i-am lasat sa se raceasca. Intindem aluatul bine cu sucitorul pe masa de lucru si cu un cutit taiem fasii de 1,5 - 2 cm si rulam aluatul pe crenvusti.

Dupa ce i-am rulat ii punem pe hartie de copt, intr-o tava, eu i-am pus direct pe gratarul de la aragaz si ii ungem cu galbenusul de ou, apoi presaram sare grunjoasa deasupra. Bagam la cuptor pana se rumenesc usor!!!

Sunt perfect pentru pachetel la munca sau de ce nu o gustare intre mese alaturi de iaurt, mustar sau ketchup!

Daca ti-a placut reteta noastra "Covridog" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu legume la cuptor - Rapid, usor si foarte gustos

pe 07.05 la 13:29

Crochete de cașcaval - Irezistibil de gustoase și crocante

pe 07.05 la 10:58

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

pe 06.05 la 07:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Covridog