Covridog

de Criss in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2013 | 20076 vizualizari

 

O idee fantastica pentru micul dejun.Un altfel de hot-dog, 2in 1 :). Ideea e de la o simigerie din oras, care pe langa covrigi cu susan, mac, seminte si alte cele, mai fave si acesti "covridog", covricheese (cu cascaval, sunca, etc.).

 

INGREDIENTE

  • Pentru 8 bucati avem nevoie de:
  • -350 g faina
  • -20 g drojdie
  • -1 lingurita sare
  • -1 lingurita zahar
  • -150 ml apa
  • -2 linguri ulei
  • +
  • -8 bucati cremvursti din piept de pui
  • -1 galbenus de ou pentru uns
  • -putin cascaval ras
  • -seminte de in, susan, etc.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covridog:

Simplu ca buna ziua.

Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat ca pentru paine, se imparte in 8 bucati egale, din fiecare bucata se face un sul care se aplatizeaza usor cu sucitorul, apoi se infaoara fiecare cremvurst cu acest aluat. Se ung deasupra cu galbenus de pu, se presara putin cascaval ras si seminte de in si se coc in cuptorul preincalzit pana se rumenesc.

Se servesc ca atare, cu un pahar de iaurt. Alex i-a mancat cu ketchup. (El mananca aproape orice cu ketchup. :) )

Daca ti-a placut reteta noastra "Covridog" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bucataras 1

01.02.2013, 09:52

sint extraordinare!

diana_k 1

02.02.2013, 21:00

foarte bun covridogul

ryta 1

02.06.2014, 20:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in aluat foietaj