Covridog

de annemarry in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2012 | 4626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 gr faina
  • -250 ml apa calduta
  • -un plic drojdie uscata
  • -2 oua + inca unul pt uns
  • -o lingura de zahar
  • -un praf de sare
  • -15 cremvusti
  • -susan,mac
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covridog:

Batem ouale bine cu un praf de sare si cu zaharul, pana se topeste acesta. Apoi adaugam drojdia, apa calduta si faina in ploaie. Framantam bine cu ulei pana nu se mai lipeste de mana. Se lasa sa creasca.

Dupa ce a crescut facem niste "baghetele" pe care punem cremvustii si rulam (ca in poza). Ii punem in tava, ii ungem cu ou batut si presaram susan sau mac. Dam la cuptor aproximativ o ora la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covridog" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj