Este ştiut deja că pentru mine,micul dejun este un adevărat răsfăţ,cea mai importantă masă a zilei.Eu cred că aşa este şi sănătos.Aşa că pentru azi am pregătit nişte ouă cu chifteluţe în înveliş de bacon.Alături am avut ca în fiecare dimineaţă o salată de crudităţi.
A fost perfect lângă cafeluţa de dimineaţă,un mod plăcut de a începe o zi frumoasă.
Formele de ramekin le ungem cu putin ulei.Asezam feliile de bacon dupa cum ne convine.Punem în mijloc cate o chifteluta si câte un ou.Condimentam.
Sare punem doar daca este cazul,baconul fiind sarat.
Acoperim formele cu folie de aluminiu pentru a nu se arde baconul si le asezam intr-o tava in care am pus putina apa.
Dupa ce oul a prins o pojghita,luam folia de aluminiu si lasam pana cand ne place consistenta oului.
Se serveste cald cu salata.