Cottage Pie

de Anamaria Cook in Vita, 19 Mar 2012 | 4146 vizualizari

 

Inainte de a ajunge in Marea Britanie nu auzisem de aceasta reteta, acum o prepar foarte des fiind preferata logodnicului meu.

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de vita
  • 6 cartofi potriviti
  • o ceapa
  • 3-4 morcovi
  • unt sau margarina si lapte pentru piure
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cottage Pie:

Se curata cartofii de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu putina sare.

Se taie morcovul rondele si se toaca ceapa marunt.

Se pune carnea tocata la prajit in putin ulei si cand aceasta isi schimba culoarea adaugati ceapa, morcovul si un praf de sare si piper(puteti adauga si un cub de vita).

Cand legumele s-au calit puneti amestecul intr-o tava de cuptor sau un vas termorezistent.

Faceti piure-ul cand cartofii s-au fiert si puneti-l in tava peste carne.

Se pune la cuptor la 180C/gaz 4 pentru 20 de minute.

Se portioneaza si gata de masa, serviti cu muraturi sau salata.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cottage Pie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Anamaria Cook 1

19.03.2012, 23:00

Multumesc Mult

Sim0na 1

21.03.2012, 07:54

Ce bine arata...

MIUTA 1

21.03.2012, 13:38

Cred ca e tare buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cottage Pie (placinta traditionala englezeasca)