Cotlete de porc cu carnati afumati la cuptor

de nyana in Porc, 18 Dec 2009 | 7655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cotlete de porc subtiri cu os
  • 2 carnati afumati  de 30 cm
  • cimbru
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc cu carnati afumati la cuptor:

Se aseaza cotletele intr-o iena  mare se pipereaza si se da cu cimbru pe ambele parti se pun 2 linguri de ulei peste cotlete. Carnatii se cresteaza sau nu, si se pun deasupra cotletelor. Se acopera iena cu o folie de aluminiu si se da la cuptor o jumatate de ora , apoi se scoate folia si se mai lasa o jumatate de ora la foc mic.

Carnatii fiind afumati o sa dea carnii un gust aparte si delicos

pofta buna

TIPS-URI

1

se serveste cu pireu si salata de varza murata

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu carnati afumati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor