Sarmale cu varza dulce

de marcela1979 in Porc, 29 Dec 2010 | 4999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza verde
  • sare
  • otet
  • carne de porc tocata 200 gr
  • orez 50 gr
  • 2 cepe rosii
  • vegeta,piper
  • cimbru
  • marar
  • bulion sau pasta de rosii
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu varza dulce:

Varza verde se opareste in apa cu sare si otet si se desfac frunzele.Se taie cotoarele.Carnea de porc tocata se amesteca cu orezul ,cu cepele tocate si calite si cu pasta de rosii sau bulion.Se potriveste gustul cu vegeta ,piper ,cimbru macinat.Pe frunzele de varza se pune din amestec si se ruleaza.Intr-o cratita se pune ulei ,1 crenguta de marar si 1 de cimbru uscat ,se presara cotoarele care au fost taiate de la foile de varza si se aseaza sarmalele.Deasupra se pun foi de varza ,daca ai, se pune un capac mai mic decat cratita si se pune apa .Se pun la fiert la foc mic. Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu varza dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza ca la Mama Acasa