Cotlet Zingara

de alyys in Porc, 3 Iun 2009 | 11474 vizualizari

Cotlet Zingara

 

Foarte usor de facut si ffffffoarte bun

 

INGREDIENTE

  • cotlet0.800 kg
  • vin  alb 0.200 l
  • sunca presata 0.200  kg
  • ciuperci proaspete 4 buc
  • faina
  • suc de rosii 0.250 l
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet Zingara:

Carnea se spala, se taie felii se bate, 2 la portie.Sunca se taie fasii,ciupercile se spala si se taie sferturi.Carnea se  condimenteaza cu sare si piper sise da prin faina si se prajeste in ulei incins ,se stinge cu vin ,se adauga sucul de rosii ,sunca si ciupercile ,se lasa la fiert pana scade putin sosul .

se serveste bucati de carne acoperite cu sos ,sunca si ciuperci .

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet Zingara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

alyys 1

03.06.2009, 14:59

si eu va salut pe toti .

Bunica 1

31.07.2009, 11:32

Am pregatit si eu cotlet dupa reteta ta.. A iesit excelent. Te asteptam si cu alte retete deosebite.

gaby_gabytza 1

20.09.2011, 20:22

buuuuuuuuun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]