Cotlet picant de porc

de Julie in Porc, 2 Aug 2011 | 4458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati cotlet de porc,
  • 1 lingurita ghimbir ras,
  • 1 ardei iute,
  • cimbru verde si uscat,
  • 1 morcov,
  • 100 ml vin alb,
  • sare, piper,
  • boia,
  • 2 linguri ulei de masline.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet picant de porc:

Marinata:
Intr-un vas, se amesteca vinul cu uleiul, ghimbirul ras, ardeiul iute taiat rondele si morcovul taiat bastonase. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, cimbru uscat, cimbru verde tocat marunt si boia.
Carnea se spala, se usuca si se pune in marinata. Se acopera si se lasa la rece pentru 3-4 ore sau peste noapte. Se rastoarna carnea impreuna cu marinata, intr-un vas termorezistent, se acopera cu capac sau cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor pentru 30 minute. Se descopera si se mai gateste inca 15-20 minute, pana cand carnea este patrunsa si frumos rumenita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet picant de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jumari