Cotlet de porc la tava

de babi5 in Porc, 20 Sep 2014 | 5507 vizualizari

 

Atat pot spune: ca este bunnn.

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati cotlet de porc cu os (cca.200 gr/buc.)
  • 3 linguri mustar iute
  • sare
  • piper
  • 6 catei usturoi
  • 100 ml vin
  • 100 ml ulei
  • 2 crengute rozmarin
  • 200 ml apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la tava:

De cu seara am preparat din: usturoiul zrobit, mustar, sare, piper si vin un sos. Am amestecat bine si cu o pensula am uns fiecare felie pe ambele parti, apoi le-am asezat intr-un castron, le-am acoperit cu folie alimentara si le-am lasat la frigider pana a doua zi.

Intr-o tava am asezat bucatile de carne, am  mai pus putin ulei pe fiecare bucata de carne si am adaugat 200 ml apa. Am acoperit cu folie de aluminiu si am introdus tava  in cuptorul incins la 200 grade pentru o ora. Inainte de a scoate tava din cuotor cu 10 minute luam folia si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.

Pofta buna si sa va fie de folos.

TIPS-URI

1

Langa o garnitura de piure de cartofi, mazare, fasole verde, orez, varza calita, cartofi natur sau taranesti, cus-cus este foarte potrivit

2

Salata sau muraturi la alegere

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc impanat cu ficatei si cabanos, pe pat de legume