Cotlet de porc la slow cooker Crock-Pot, servit cu 2 feluri de piure

de mirela0911 in Slow Cooker, 30 Iun 2019 | 2592 vizualizari

 

Se stie ca la aparatul Crock Pot iese o bunatate de carne, frageda, moale si gustoasa. Si cand mai pui pe langa carne si niste legume atunci e de-a dreptul delicioasa mancarea. Am preferat de aceasta data ca legumele care s-au gatit langa carne in oala minune sa le transform intr-un piure. A fost o alegere tare buna!
 

 

INGREDIENTE

  • 700 g cotlet de porc fara os
  • sare, piper dupa gust
  • condimente pentru porc Delikat
  • ulei de floarea soarelui
  • 1 buc ceapa alba mare
  • 3 buc morcovi
  • 1 buc pastarnac
  • 1 buc patrunjel radacina
  • 1/2 buc telina
  • 100 ml apa
  • 5 buc cartofi albi
  • frunze de patrunjel verde
  • salata de varza
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la slow cooker Crock-Pot, servit cu 2 feluri de piure:

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot se toarna 2-3 lg ulei. 

Se curata legumele si se spala. Morcovii, pastarnacul si patrunjelul se taie rondele. Se pun in vasul aparatului. Deasupra se asaza bucatile de telina si ceapa taiata mai mare.

Bucata de carne se spala, se sterge de surplusul de apa si se maseaza bine cu sare, piper, condimentele de porc si ulei. Se asaza bucata de carne deasupra legumelor. Se toarna apa, se pune capacul si se seteaza aparatul pe temperatura High pentru 4 ore.

Intre timp se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare pentru piureul de cartofi. Se prepara dupa reteta fiecaruia, cum va place mai mult.

Dupa ce au trecut cele 4 ore, se scoate bucata de carne cu grija, se pune pe un platou iar legumele din oala se scot intr-un bol si se dau prin blender. 

Se toarna piureul obtinut intr-o cratita si se lasa sa mai dea cateva clocote, adaugand sare si piper dupa gust, daca mai este nevoie.

Bucata de cotlet se taie in felii, cu un cutit bine ascutit.

Pe un platou se asaza piureul de cartofi iar deasupra piureul de legume. Alaturi se asaza feliile de carne si se orneaza cu patrunjel verde. Este o mancare delicioasa.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate condimenta bucata de carne si pastra la rece peste noapte sau cu cateva ore inainte de a o gati!

2

Se serveste alaturi de salata de cruditati preferata. Noi am servit cu salata de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la slow cooker Crock-Pot, servit cu 2 feluri de piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv