Cotlet de porc la gratar cu broccoli si sos avgolemono

de katty in Porc, 24 Noi 2014 | 6888 vizualizari

 

Cine nu iubeste gratarul ? Iar daca langa el puneti leguma preferata si un sos este demential.

 

INGREDIENTE

  •  
  • 3 bucati cotlet de porc
  • 300 gr broccoli
  • 3 galbenusuri
  • zeama de la o lamaie
  • 250 ml supa de pui
  • sare
  • piper
  • oregano proaspat sau maruntit
  • condimente pentru carnea de porc( boia de ardei,chimen macinat,usturoi,piper cayenne )
  • 1 lingura ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la gratar cu broccoli si sos avgolemono:

Spalati cotletul ,stergeti -l bine si condimentati-lcu amestecul de condimente si ulei .Acoperiti-l cu folie de plastic si dati-l la rece 20 de minute .
Pentru sos amestecati galbenusurile cu un praf de sare ,zeama de lamaie ,apoi supa calda.Puneti la foc si amestecati intr-una pana sosul se leaga ,avand o consistenta usor cremoasa..Adaugati oregano si dati jos.Fierbeti cateva minute broccoli in apa clocotita cu sare .Prajiti cotletele pe ambele parti.Serviti cotletul fierbinte  cu broccoli si sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la gratar cu broccoli si sos avgolemono" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Friptura marinata in sos picant