Friptura de porc cu sos de usturoi

de gaby_gabytza in Porc, 15 Feb 2012 | 6168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 portocale
  • condimente
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • boia de ardei
  • 100 ml ulei
  • 1-2 cani de apa
  • 1 capatana usturoi
  • 100 ml smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu sos de usturoi:

Se spala bine carnea si se cresteaza. Amestecam condimentele si se condimenteaza carnea, se aseaza in tava. Se taie portocalele in jumatate. Stoarcem zeama de la portocale peste carne, se adauga ulei si 1 cana de apa. Se da la cuptor pana se rumeneste frumos.

Am pisat 1 capatana de usturoi, am frecat putin cu ulei si am adaugat 100 ml smantana.Am servit cu cartofi la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

botcrina 1

18.02.2012, 13:01

apetisanta

Geanina87 1

09.03.2012, 21:56

Ce pofta imi e...

cocolina 1

21.04.2012, 20:32

Ce rumenita e friptura imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]