Recomand acest cotlet cu un sos dulce-acrisor,intr-un cuvant delicios!!
Intr-un castron punem cotletele condimentate din belsug,ardeiul iute taiat,ulei,amestecam carnea,acoperim cu folie alimentara si lasam la frigider pana a doua zi sau cateva ore daca sunteti presati de timp;
rasturnam apoi intr-o tava carnea cu tot cu ulei,adaugam zeama de portocala,zeama de la 1/2rodie cu tot cu seminte,vinul,putina apa,acoperim tava si lasam la cuptor la foc mic 1h;
dupa acest timp,scurgem sosul din tava intr-o tigaie,adaugam untul,amidonul dizolvat in putina apa rece,iar cand incepe sa se ingroase,stoarcem cealalta jumatate de rodie cu seminte;
daca sosul e prea gros,adaugam putina apa,condimentam si oprim focul.
Servim cotletul pe o farfurie cu o insula de piure de cartofi,sosul si seminte de rodie deasupra.
Pofta buna!!
1
va recomand sa folositi 2rodii