Cotlet de porc cu legume, la cuptor

de Patricia Iordache in Porc, 22 Apr 2013 | 11081 vizualizari

 

Ador ciupercile, sotul si baietelul apreciaza carnea. Cu aceasta mancarica am impacat pe toata lumea.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. cotlet de porc;
  • 500 gr. ciuperci champignon proaspete;
  • 2-3 morcovi;
  • 6-8 catei de usturoi;
  • sare;
  • piper;
  • 2 foi de dafin;
  • cimbru;
  • putin ulei;
  • 1 cana cu vin alb sec;
  • 1 cana cu apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu legume, la cuptor:

Cotletul de porc il taiem in felii potrivite ca si grosime. 

Taiem ciupercile in bucati potrivite, morcovii rondele si feliem 2 catei de usturoi.

Intr-o tava punem putin ulei, adaugam morcovii si cei 2 catei de usturoi taiati feliute.

Adaugam bucatile de carne. Deasupra asezam ciupercile, foaia de dafin, cimbrul, potrivim de sare si piper.

Adaugam cana de vin si o cana de apa.

Lasam la cuptor aproximativ o ora, verificam daca este facuta carnea dupa care adaugam restul de usturoi ramas, pisat si amestecam usor.

Mai lasam la cuptor maxim 3-5 minute. 

TIPS-URI

1

puteti adauga si alte legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu legume, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlete mediteraneene