Cotlet de porc ascuns

de luminita20_2006 in Porc, 5 Iun 2010 | 3690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete de porc fara os
  • 5 cartofi mari
  • 3 rosii mari
  • 200 gr maioneza comert (sau smantana+cascaval)
  • sare,
  • piper
  • busuioc
  • rozmarin
  • ulei de masilne
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc ascuns:

Se curata cartofii si se lasa in apa.Cotletele de porc daca sunt f mari se taie in doua. Cartofii se taie rondele 1 cm .Intr-o tava de yena se pune un pic de ulei de masline apoi se aseaza un strat de cartofi se condimenteaza cu sare si piper.

Apoi se pun cotletele si se condimeteaza si ele cu sare, piper, busuioc, rozmarin, dupa care rosiile taiate si ele rondele si din nou condimentate cu cele de mai sus. La final se pun cartofii +sare, piper si maioneza. Se invelesc cu o folie de aluminiu si se dau la cuptor 30 min apoi se ia folia si se mai lasa inca 15min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc ascuns" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in sos de rosii