A patra reţetă cu miel sunt aceste cotlete pregătite la cuptor cu nişte delicioase ciupercuţe. Caserola de vidat şi-a făcut treaba repede şi bine şi am putut să ne bucurăm de o delicioasă cină!
Se spală carnea şi se şterge.
Se pune în caserola de marinare FoodSaver, se condimentează cu sare, piper, seminţe de mărar şi sos de soia cu ciuperci, după care se adaugă puţină apă sau supă de legume şi usturoiul tăiat pe jumătate şi se videază cu ajutorul aparatului de vidat FoodSaver.
Se ţine la rece pentru 30 de minute.
Se scot cotletele şi se pun într-o tavă cu ulei, apă şi vin şi se dau la cuptor.
Se mai întorc şi se mai adaugă apă sau vin dacă este necesar.
Cu 10 minute înainte să fie gata carnea se pun ciupercile curăţate şi tăiate lamele.
Se serveşte preparatul cald eventual cu un sos de smântână cu usturoi.
Poftă bună!