Cotlet de miel cu ciuperci pregatit cu aparatul de marinat FoodSaver

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 16 Apr 2016 | 2841 vizualizari

 

A patra reţetă cu miel sunt aceste cotlete pregătite la cuptor cu nişte delicioase ciupercuţe. Caserola de vidat şi-a făcut treaba repede şi bine şi am putut să ne bucurăm de o delicioasă cină!

 

INGREDIENTE

  • 4 cotlete de miel
  • 500 g ciuperci
  • sos de soia cu ciuperci
  • sare
  • piper
  • seminte de mărar
  • 1 foaie de dafin
  • 1 căpăţână de usturoi
  • vin alb
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de miel cu ciuperci pregatit cu aparatul de marinat FoodSaver:

Se spală carnea şi se şterge.

Se pune în caserola de marinare FoodSaver, se condimentează cu sare, piper, seminţe de mărar şi sos de soia cu ciuperci, după care se adaugă puţină apă sau supă de legume şi usturoiul tăiat pe jumătate şi se videază cu ajutorul aparatului de vidat FoodSaver.

Se ţine la rece pentru 30 de minute.

Se scot cotletele şi se pun într-o tavă cu ulei, apă şi vin şi se dau la cuptor.

Se mai întorc şi se mai adaugă apă sau vin dacă este necesar.

Cu 10 minute înainte să fie gata carnea se pun ciupercile curăţate şi tăiate lamele.

Se serveşte preparatul cald eventual cu un sos de smântână cu usturoi.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de miel cu ciuperci pregatit cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

simona72 1

18.04.2016, 10:54

Super super!! Imi plac cotletele!

Merisor 1

18.04.2016, 20:15

Yummy!

Ligia Bxl 1

26.04.2016, 12:07

vaiii cum arataaa

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu ciuperci si kaizer