Iepure de curte la cuptor

de pity19 in Mancaruri cu carne, 2 Oct 2014 | 4302 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure proaspat (pulpele, pieptul si ficatul am folosit )
  • 1-2 pahare apa
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 100 gr unt
  • Pentru piure :
  • 1 kg cartofi rosii
  • + 45 gr unt
  • + sare
  • + vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure de curte la cuptor:

Portionam iepurele ;

Pregatim o tava de cuptor in care punem untul taiat bucati ;

Asezam carnea ;

Condimentam ;

Turnam 1-2 pahare de apa , acoperim cu staniol si dam la cuptor pentru 40-50 minute la 190 gr ;

Scoatem tava din cuptor si indepartam staniolul ;

Punem din nou in cuptor pentru 20-30 minute pana se rumeneste ;

Piure-ul : Curatam cartofii , clatim ;

Taiem fiecare rondele ;

Intr-o oala adaugam 2 l apa cu sare , asezam cartofii si dam la fiert pana cand intra furculita cu usurinta ;

Scurgem de apa , condimentam , adaugam unt , batem cu telul ;

Servim alaturi de iepure!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure de curte la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de iepure de vanat in vin alb