O reteta usoara , delicioasa. Am vazut reteta pe o carte de bucate si vream sa incerc sa o fac si sincer a iesit foarte buna.
Incepem sa facem cosuletele. Intindem pasta sfoglia iar cu un cutit de patiserie taiem fasii de 1 centimetru latime. Intr-o tava pentru briose incepem sa formam cosuletele. Asezam o fasie sa formeze partea de sus a cosuletului , dupa care incepem sa asezam dintr-o parte in alta fasii in asa el incat formam forma cosuletului, lipim capetele de fasii de partea de sus, ungem cu un pic de ulei si le coacem la foc rapid .
Salata spalam legumele , le taiem si le asezam intr-un bol , adaugam si restul ingedientelor . dupa gust adaugam ulei, sare si zeama de lmaie , amestecam bine pentru a se incorpora toate ingredientele.
Cand cosuletele sant coapte le asezam pe un platou si le ornam cu salata.
1
tonul trebuie sa fie bucati nu faramitat. Eu am cumparat conserve de tot si era faramitat si nu mia placut.