Aperitiv cosulete mic dejun, satios

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2018 | 3551 vizualizari

 

Eiii, mă mai chinuie talentul câte o dată ;) Am văzut undeva un filmuleț, mi-a rămas pe retină și acummm i-a venit rândul ;)

 

INGREDIENTE

  • Tavă/forme pentru brioșe
  • Unt ptr uns formele
  • Pâine toast 12 felii în cazul nostru
  • Sos de roșii
  • Bucățele de bacon cca. 100 g
  • Ouă de găină 6 bucăți
  • Ouă de prepeliță 18 bucăți
  • Cașcaval răzuit cca. 100 g
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cosulete mic dejun, satios:

Feliile de pâine toast se aplatizează cu sucitorul/făcălețul/sticla, apoi se așază în formele de brioșe unse cu unt. Se ung cu puțin sos de roșii, apoi se adaugă bucățelele de bacon, cașcavalul răzuit și oul/ouăle. Se pun la copt în cuptorul preîncins cca. 15 min, la 200 grade C.

Se servesc fierbinți alături de o salată de sezon.

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cosulete mic dejun, satios" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv