Cosulete cu pancetta si branza cheddar

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2015 | 3610 vizualizari

 

Un mic dejun sau o gustare rapida si delicioasa! 

 

INGREDIENTE

    • aluat foietaj - 6 patrate (10x10 cm)
    • oua – 2 buc.
    • Pancetta – 12 felii subtiri
    • branza cheddar – 6 felii
    • marar tocat – 1 lingura
    • oregano uscat – ½ lingurita
    • boia dulce – ½ lingurita
    • sare si piper dupa gust
    • ulei si faina pentru tapetat tava
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu pancetta si branza cheddar:

  • Tapetati o tava de briose cu ulei si faina (tava de silicon pentu 6 bucati)

  • Puneti in fiecare forma cate un patrat din aluatul foietaj

  • Amestecati ouale batute cu pancetta si branza cheddar taiate cubulete, adaugati mararul tocat si condimentele si umpleti cosuletele de foietaj

  • Coaceti la 200 grade pentru 20 de minute

  • Scoateti tava din cuptor si lasati putin la racit, apoi scoateti cu grija cosuletele pe un plato

TIPS-URI

1

Puteti folosi ce umplutura doriti, mai multe legume, verdeata etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu pancetta si branza cheddar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cârnăciori de bere în foietaj