Cosulete cu pancetta si branza cheddar

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2015 | 3909 vizualizari

 

Un mic dejun sau o gustare rapida si delicioasa! 

 

INGREDIENTE

    • aluat foietaj - 6 patrate (10x10 cm)
    • oua – 2 buc.
    • Pancetta – 12 felii subtiri
    • branza cheddar – 6 felii
    • marar tocat – 1 lingura
    • oregano uscat – ½ lingurita
    • boia dulce – ½ lingurita
    • sare si piper dupa gust
    • ulei si faina pentru tapetat tava
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu pancetta si branza cheddar:

  • Tapetati o tava de briose cu ulei si faina (tava de silicon pentu 6 bucati)

  • Puneti in fiecare forma cate un patrat din aluatul foietaj

  • Amestecati ouale batute cu pancetta si branza cheddar taiate cubulete, adaugati mararul tocat si condimentele si umpleti cosuletele de foietaj

  • Coaceti la 200 grade pentru 20 de minute

  • Scoateti tava din cuptor si lasati putin la racit, apoi scoateti cu grija cosuletele pe un plato

TIPS-URI

1

Puteti folosi ce umplutura doriti, mai multe legume, verdeata etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu pancetta si branza cheddar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu urda si marar