Cosulete cu carne pentru picnic

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2018 | 3066 vizualizari

 

Picnicul Bucatarasilor ....musai si ceva carnita......mai ales ca mi-a promis Bucatars dragalas niste legume bio extra...cu samburi.....:D

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc tocata
  • 4 foi aluat fraged Bella ,400 g foaia
  • 4 legaturi de ceapa verde, am folosit doar frunzele
  • 4 ardei capia
  • 3 cartofi mari
  • 350 g cascaval
  • 1 legatura marar
  • 1 plic de la Delikat cu ierburi si boia
  • 1/2 plic de la Delikat cu boia dulce
  • 6 oua
  • sare
Portii: 100
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu carne pentru picnic:

Am lasat la dezghetat aluatul. Apoi m-am apucat sa fac umplutura. Am curatat cartofii si i-am dat pe razatoarea mare. Am pus tigaia wok pe foc, am lasat-o sa se incinga, apoi am pus cca 30 ml ulei, am adaugat carnea tocata si am lasat sa se caleasca cca 15 min, apoi am adaugat cartoful ras si stors, am presarat sare si am lasat sa se caleasca inca 15 min , Am rasturant continutul din tigaie intr-un castron incapator. Am spalat togaia wok si am pus-o din nou pe foc cu cca 20 ml ulei,am taiat frunzele de ceapa marunt si ardeiul cubulete si le-am pus la calit in tigaie, pana ce ardeiul s-a inmuiat, cand a fost gata am rasturnat tigaia in castronul cu carne. Separat am pus ouale, plicul de ierburi cu boia si boiaua dulce si am batut bine. Cascavalul l-am taiat cubulete marunte. Am lasat sa se raceasca compozitia din castron apoi am adaugat ouale batute, mararul tocat si cascavalul, am potrivit de sare si am omogenizat bine compozitia. Am intins aluatul foitaj si am decupat cu un cuter rotunduri cat formele de silicon in care am asezat baza de aluat foitaj si apoi le-am umplut cu compozitia de mai sus. Am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade, sunt gata cand aluatul se infoaie si se rumenesc deasupra.Am repetat operatiunea pana am terminat umplutura . Sunt bune atat calde cat si reci. Sper sa va placa picnicosilor.....:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu carne pentru picnic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

katty 1

11.06.2018, 09:40

Vreau si eu vreo doua!

Adi 1

11.06.2018, 22:29

Bune!

kytz 1

13.06.2018, 05:00

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta creata cu branza sarata