Chiftelute de legume

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2010 | 6659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei tineri
  • 1 morcov mare
  • 1 pastarnac sau o telina mica
  • 2 cartofi
  • cativa catei de usturoi
  • o legatura patrunjel verde
  • sare si piper dupa gust
  • 2 oua
  • cateva linguri de faina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de legume:

Dai legumele pe razatoarea mare,le presari cu sare si le lasi 30 de minute sa se scurga. Apoi le amesteci cu ouale, faina, sare si piper dupa gust, patrunjelul tocat marunt si usturoiul zdrobit. Pui cu lingura intr-o tigaie cu ulei incins si le rumenesti pe ambele parti. Cind sunt gata le scoti pe hartie absorbanta.
pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu susan