Merg asa de bine caldute, alaturi de un iaurt. Ce mai, ar fi fost bune pentru maine, "pachetelul vesel" pentru servici sau scoala, dar na ..... nu o sa mai am ce pune!
Int-un bol se amesteca crema de telemea si branza Fagaras. Se taie cubulete muschiul, gogosarul si maslinele feliute. Se amesteca toate impreuna. La final se adauga ceapa taiata marunt.
Se intinde aluatul de foetaj si se taie patratele, astfel incat sa se poata imbraca formele de briose. Se ia fiecare patratel si se aseaza in formele de briose, unse cu unt, cu grija sa nu se rupa, apoi se umple cu branza. Se unge cu oul batut bine.
Se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade pt cca 15-20 minute, pana se inrosesc usor deasupra. Se servesc de preferat caldute.
Pofta buna!
1
Crema de telemea fiind sarata nu am mai adaugat sare deloc in compozitie.
2
Cine prefera poate adauga putin marar in crema de branza.