Cosulete aperitiv cu Miez de Lapte

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2014 | 4810 vizualizari

 

Sunt perfecte pentru mic dejun, ca pachetel pentru scoala sau de luat la munca:D

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine (daca aveti toast este si mai bine)
  • unt pentru uns formele de briose
  • 1 ou
  • 3 linguri de lapte
  • cas dat pe razatoarea mare
  • 4 cuburi Miez de lapte
  • sare
  • piper
  • un sucitor pentru aplatizarea feliilor de paine
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete aperitiv cu Miez de Lapte:

Aplatizam feliile de paine cu ajutorul sucitorului.

Le dam coaja jos si o lasam deoparte.  

Ungem 4 forme de briose cu unt si punem in fiecare forma cate o felie de paine.

Intr-un bol amestecam oul cu laptele, casul ras, cateva bucatele din coaja ramasa si sare si piper dupa gust.

Umplem cosuletele de paine cu compozitia de ou iar deasupra punem cate o bucatica de branza Miez de lapte.

Dam tava la cuptor la foc mediu pentru aprox 15 minute pana cand se rumenesc frumos.

Pofta buna  

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete aperitiv cu Miez de Lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cosulete aperitiv