Cosulet cu oua de Paste

de Lorra in Dulciuri, 1 Apr 2012 | 3910 vizualizari

 

Mai este putin pana la Sf. Paste, asadar am creat un mic ornament pentru tort.
Exersez, exersez...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. zahar pudra
  • 30 ml. apa
  • 5 gr. gelatina
  • 50 gr. miere
  • colorant alimentar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulet cu oua de Paste:

Gelatina se pune in putina apa si se lasa la umflat. Apoi se pune pe foc pentru a se dizolva si se adauga mierea.

Atentie : a nu se fierbe gelatina !


Se adauga apoi zaharul si se lucreaza ca un aluat.Se framanta cu zahar pudra pana cand nu se mai lipeste de maini, daca este prea tare, se adauga putina apa.

Se coloreaza dupa bunul plac :)))

Se poate pastra la frigider invelita in folie de platic.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulet cu oua de Paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Lorra 1

02.04.2012, 23:50

Mult spus talentat, Bubulina

mihaelar63 1

14.05.2012, 12:42

Dragut

Lorra 1

15.05.2012, 14:41

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu gem de caise