Foarte buna combinatia fistic ciocolata.
Frecam untul moale cu zaharul pudra. Adaugam galbenusurile si apoi ouale intregi. Omogenizam, apoi adaugam fisticul maruntit si, la final, faina amestecata cu praful de copt. Introducem la rece pentru o ora.
Scoatem compozitia de la rece si o intindem pe hartie de copt folosind faina cat mai putina. Decupam discuri din compozitie ( eu am folosit un pahar mic), le asezam in tava in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul incins pentru 10-15 minute pana se rumenesc usor.
Pentru crema am frecat unt (cca 100 g), peste care am adaugat crema de ciocolata ( Nutella, Fineti,etc).
Am unit cu crema discurile racite si am intins putina crema si pe marginile fursecurilor formate, apoi am trecut marginile fursecurilor prin fistic maruntit.
Ar trebui lasate macar o zi sa se inmoaie, dar nu stiu cine rezista. Noi nu am reusit.